Weekendje weg Frankrijk

Weekendje weg Frankrijk

frankrijk vlag

Boek het leukste weekendje weg naar het schitterende Frankrijk. Nu extra goedkoop bij onze partners!


vanaf 59.-
Bekijk reizen
Weekendje Marseille

Populaire bestemmingen in Frankrijk

De leukste weekendjes weg

Alle aanbieders voor een weekendje naar Frankrijk

Vind de beste deals bij onze aanbieders

Het beste van Frankrijk

Frankrijk is een van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlandse toeristen. Het land heeft een grote variatie aan bezienswaardigheden. De hoofdstad Parijs is erg geliefd onder de toeristen. Frankrijk heeft een bijzonder eigen cultuur, daar zijn de Fransen ook trots op.

Frankrijk heeft in vergelijking met andere landen ook echt eigen identiteit. Het is een fantastisch land met veel mooie natuur. In Zuid-West Frankrijk bevinden de Pyreneeën, hier kom je veel diepe ravijnen tegen en veel gebergte. Frankrijk heeft verschillende klimaten, het grootste deel van Frankrijk heeft koele zomers en in de winter wat regen. In het zuiden van Frankrijk is het in de zomer aardig heet en in de winter kan het koud zijn.

De goedkoopste reisbureaus verzameld

Verschillende reisorganisaties bieden je reizen aan voor een weekendje weg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stedentrip naar Parijs, dit is al mogelijk vanaf 149 euro. Er zijn natuurlijk nog veel meer steden te bezichtigen in Frankrijk. Ook kun je kiezen voor een vakantiehuis in Frankrijk, je kunt bijvoorbeeld naar de Franse Alpen en een vakantiehuis huren, als je met 4 personen gaat kan dit al vanaf 135 euro. Dit hangt er natuurlijk af met hoeveel personen je gaat.

Het team van Lastminute-Weekendweg.nl heeft voor jou leuke en diverse reizen verzameld. Wij raden je aan om verschillende reisorganisaties goed te vergelijken, zodat je de juiste reis vind die bij jou past. Erkende reisorganisaties zoals, de VakantieDiscounter, TUI, NS International en Expedia bieden je vaak leuke aanbiedingen aan.

Frankrijk in feiten:

  • Continent West-Europa
  • Inwoneraantal: 62.814.233
  • Oppervlakte: 551.500 km²
  • Valuta: Euro
  • Taal: Frans
  • Belangrijkste religies: Katholicisme 62%, Islam 6%, Protestantisme 2%, Jodendom
  • Hoofdstad: Parijs
  • Grote steden: Bordeaux, Lyon, Marseille