Weekendje weg Rome

Weekendje weg Rome

italie vlag

Boek en bekijk nu snel je ideale weekendje weg naar het schitterende Rome! Bezoek o.a. het Colosseum, de Trevi Fontein en het Pantheon!


al vanaf 99.-
Bekijk reizen
Colosseum in Rome

Bezoek het schitterende Rome

Rome is een prachtige stad en staat bekend om de historische bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Colosseum, de Trevi Fontein en kun je een bezoekje brengen aan de Vaticaanstad. Rome beschikt over een groot aantal winkelstraten, met fantastische winkels van bekende Italiaanse ontwerpers. Rome heeft een Italiaanse keuken, je kunt er genieten van pizza’s en heerlijke pasta’s. Verder heeft de stad veel gezellige cafés, pleinen en indrukwekkende kerken. Kortom het is zeker de moeite waard om een weekendje weg te boeken naar Rome!

Bezienswaardigheden

In Rome kun je heel veel bezichtigen. Het bekendste is het Colosseum, een gigantisch grote schouwburg uit de Romeinse tijd. Het Vaticaanstad kun je bezoeken, hier kun je prachtige gebouwen en kerken bezichtigen. In het Villa Borghese bevinden zich veel musea’s. In dit prachtige park kun je veel kunst vinden, als je een echte kunstliefhebber bent is dit zeker een aanrader. In Rome kun je ook veel markten vinden, dit geeft aan hoe het beeld was in de geschiedenis van Rome. In de wijk EUR vind je veel mooie gebouwen.

Shoppen in Rome

Rome is een Italiaanse stad waar je heerlijk kunt winkelen. In Rome zijn er een aantal grote warenhuizen, maar vooral unieke winkeltjes en verschillende markten. Je hebt in Rome heel veel winkelstraten, met verschillende winkels. Het is een zeer overzichtelijk centrum met een indrukwekkende uitstraling. Ook kun je in Rome veel straten vinden met leuke restaurantjes.

Hotels in Rome

Het team van Lastminute-Weekendweg.nl heeft een groot aantal hotels uitgelicht op deze pagina. In en om het centrum van de stad vind je honderden hotels in verschillende prijsklassen. Wij raden je aan om de prijzen goed te vergelijken, zodat je het perfecte hotel gaat vinden. De goedkoopste hotelaanbieders zijn op deze pagina verzameld!

Liever een ander weekendje weg? Bekijk ook eens: