Last minute Pretparken

al vanaf 55
Opzoek naar een pretpark met overnachting? Bijvoorbeeld Dinseyland, Europapark of Plopsaland? Bekijk hier de aanbiedingen van onze aanbieders!
weekendje weg

De leukste pretparken

Ben je op zoek naar een leuk dagje of weekendje weg naar een pretpark? Bekijk dan de verschillende arrangementen van diverse aanbieders op Lastminute-Weekendweg.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk dagje of weekendje weg naar Disneyland Parijs? Of een dagje naar de Efteling? Op deze pagina van Lastminute-Weekendweg.nl zijn de diverse last minute pretpark vakanties uitgelicht. Ook vind je veel handige informatie over de verschillende pretparken en attracties.


Disneyland, Europa park of een ander pretpark?

Er zijn de laatste jaren veel pretparken in Europa bijgekomen. Het aantal liefhebbers is hiermee sterk gegroeid. Om deze reden gaan er ieder jaar steeds meer toeristen een weekendje of dagje weg naar een pretpark in het buitenland.

Disneyland Parijs is misschien wel een van de populairste pretparken onder de toeristen. Maak kennis in Disneyland met de Disney figuren, waar je uiteraard mee op de foto kunt. Ook kun je genieten van de spectaculaire parades in Disneyland. Disneyland beschikt bovendien over attracties voor alle leeftijden. Kortom: er is voor ieder wat wils in het fantastische Disneyland! Een andere bekend pretpark is Europa park, dit is het grootste pretpark van Duitsland en het meest bezochte familiepark van Europa. Dit is een goede reden om een korte vakantie naar Europa-Park te boeken!

Wunderland Kalkar of Plopsaland?

Wunderland Kalkar is een pretpark voor jong en oud. In Kernie’s familiepark is het voor de kinderen er een paradijs! er bevinden zich in Kernie’s familiepark indrukwekkende attracties zoals, een draaimolen, theekopjes, zweefmolen en nog veel meer attracties! De kinderen kunnen in dit familiepark gratis frietjes, frisdrank en ijs pakken. en Plopsaland de Panne is het bekendste pretpark in België en wordt het meeste bezocht. Het pretpark is zeer geschikt voor de kinderen. Zo kunnen de kinderen hun favoriete studio 100 artiest ontmoeten! En is het mogelijk om er mee op te foto te gaan. Er worden ook diverse live shows gehouden. In Plopsaland de Panne zullen je kinderen zich geen moment vervelen!