Aquatopia

ADRES
Aquatopia
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
Neem een kijkje in het fantastische onderwaterpark en bezoek de verschillende diersoorten!
weekendje weg

Het fantastische onderwaterpark

Aquatopia is een fantastisch themapark. In Aquatopia leven er wel meer dan 250 diersoorten. In dit onderwaterpark bevinden zich een groot aantal zeldzame vissen, die je uiteraard kunt bezichtigen. Dit park is zeer geschikt voor kinderen, zij kunnen namelijk leerzame spellen spelen. In het pas gebouwde Moersland verblijft een prachtige Leguaan en andere prachtige diersoorten!

Algemene informatie Aquatopia

Aquatopia is een groot onderwaterpark in Antwerpen. Het park opgedeeld in zeven onderwaterwerelden zoals, Mangrove, Oceaan, Kooralriffen, Labo, Regenwoud, Moeras en Duikboot. In deze thema’s kun je genieten van de verschillende diersoorten. Aquatopia beschikt over zeer interessante dieren. Zo kun je prachtige reptielen bezichtigen, maar ook schattige zeepaardjes en bijzondere vissen.

Voor de kinderen is Aquatopia zeer geschikt. Je kunt in dit onderwaterpark de Fun en kids hoek vinden. Hier kunnen je kinderen ontspannen spelletjes spelen en kleurplaten kleuren!

Aquatopia vis Aquatopia leguaan Aquatopia haaien

Openingstijden

Aquatopia is dagelijks geopend van 10:00 – 18:00 en is alleen gesloten op de kerstdagen. Het park is ook geopend op zaterdag, zondag en de feestdagen! De laatste bezoekers worden om 17:00 toegelaten.

Entreeprijzen

Kinderen tot en met 3 jaar: Gratis
3 tot en met 12 jaar: 10 euro
13 tot en met 60 jaar: 14,95
60 plussers: 10 euro