Weekendje Weg Kopenhagen

Weekendje Weg Kopenhagen

denemarken vlag

Boek een voordelig weekendje weg naar het moderne Kopenhagen en ontdek de Deense hoofdstad op z’n best!


al vanaf 129.-
Bekijk reizen
Kopenhagen

Ontdek de moderne stad Kopenhagen

Kopenhagen is de stad van design. Niet alleen om zelf in te kopen maar vooral om te ervaren. Design is namelijk echt overal in Kopenhagen! Heerlijke hippe en trendy eettentjes en prachtige musea. Kopenhagen is een “weer – onafhankelijke” bestemming. Zowel met zon als regen is Kopenhagen een topbestemming.

In Kopenhagen kun je qua accommodaties alle kanten op

Je kunt het qua verblijf zo gek maken als je wil. Over de top chique dan probeer je een kamer te bemachtigen in het Nimb hotel. Een hotel dat midden in het beroemde Tivoli park ligt. Gelukkig hoeft chique en hip in Kopenhagen niet extreem duur te zijn. Zo heb je tussen de 100 en 200 euro per nacht al een prachtige kamer midden in het centrum. Neem het hippe Hotel Skt Petri of gedegen luxe in het Radisson Blue Royal.
Ga je alleen en wil je vrienden maken? Slaap dan bijvoorbeeld in Urban House. Een trendy hostel waar je ook kamers met eigen badkamer kunt reserveren.
Tot slot kan je ook kiezen voor het huren van een appartement. City view Appartment biedt goed onderhouden appartement voorzien van WIFI ook magstraede-central-apartment is zeer de moeite waard. prijzen liggen 200 en de 300 euro per nacht. Niet goedkoop maar wel optimale vrijheid.

Wat is er te doen in Kopenhagen?

We weten inmiddels dat design een ding is in Kopenhagen. Om te winkelen ben je het beste uit in Strøget of Købmagergade. Ook is een bezoek aan het designmuseum een echte aanrader. Maar er is meer:

Tivoli’s garden
Een prachtig amusementspark dat al sinds 1843 dienst doet mensen te amuseren. Vele attracties en dat alles in een smaakvolle omgeving er is echt voor iedereen wat te beleven. Mooie tuinen en dit jaar heeft het beroemde Nimb hotel een nieuw restaurant geopend. Dit restaurant is genaamd Mrs. Nimb en je kunt er terecht voor authentiek Deens eten.

Vooral in de zomer is Nyhavn de plek om neer te strijken na een lange dag door de stad. Je kunt er prima een biertje drinken en blijven hangen voor een geweldig diner. Nyhavn, letterlijk nieuwe haven, is bekend vanwege de idyllische havenhuisjes in aantrekkelijke pastels.

Verken de stad per fiets en ontdek zo echt alles wat Kopenhagen te bieden heeft!