Busreis Berlijn – 5 dagen

Busreis Berlijn – 5 dagen

duitsland vlag

Nieuwsgierig naar de fantastische stad Berlijn? Bezoek de stad met een busreis en geniet van de mooie bezienswaardigheden!


al vanaf 169.-
Bekijk reizen
Rivier langs de Berliner dom

Boek een leuke busreis naar Berlijn bij deze aanbieders

De leukste 5-daagse busreizen

Genieten in Berlijn met de bus

Berlijn is een fantastische stad en heeft een unieke geschiedenis. Bezichtig in de stad de mooiste bezienswaardigheden. Tijdens een 5 dagen durende busreis naar Berlijn kun je prachtige excursies maken. Een groot aantal reisorganisaties biedt busreizen aan onder leiding van een gids, die je meeneemt naar de mooiste plekken van de stad. Kortom: De Duitse hoofdstad is zeer geschikt voor een comfortabele busreis. De touringcars beschikken over luxe stoelen en er zijn genoeg momenten om de benen even te strekken. Vergelijk op deze pagina van Lastminute-WeekendWeg.nl de verschillende 5-daagse busreizen naar Berlijn!

Wat wil je bezichtigen in Berlijn?

Berlijn is een walhalla voor liefhebbers van bezienswaardigheden. De stad heeft een rijke geschiedenis, mede te danken aan de tweede oorlog. De stad is een combinatie van oud en nieuw. Zo is er in Berlijn naast de historische gebouwen ook veel moderne kunst te vinden.

Tijdens een 5-daagse busreis naar Berlijn heb je genoeg tijd om de stad goed te bekijken. Er zijn vaak veel excursies inbegrepen bij de reis, maar er is ook genoeg tijd om zelf de stad te bezichtigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de Berlijnse Muur of Brandenburger Tor? Uiteraard heeft Berlijn nog veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de Alexanderplatz, een groot plein in de wijk Mitte. Het plein staat erg bekend om de centrale ligging en de gezellige terrasjes.

Waar kunt u boeken?

Verschillende reisorganisaties bieden een 5 daagse busreis naar Berlijn aan. Denk bijvoorbeeld aan: Slangen Reizen, OAD of Flix Bus.  Wij raden je aan om de verschillende busreizen van de aanbieders goed te vergelijken. De reizen hebben namelijk verschillende opstapplaatsen, vertrektijden en programma’s. Houdt tijdens het boeken ook rekening met de accommodatie waar u tijdens de reis verblijft.