Pretparken Duitsland

al vanaf 39
Vergelijk de goedkoopste reizen naar een van de pretparken in Duitsland! O.a. keuze uit Tropical Islands, MoviePark en Europapark!
weekendje weg

De leukste pretparken

Duitsland beschikt over fantastische pretparken voor jong en oud. Wat dacht je van een bezoek aan het kindvriendelijke pretpark MoviePark? Waar onder andere Spongebob, de Turtles en Dora rondlopen? Of een heerlijk weekendje genieten in Tropical Islands, een water pretpark/wellness nabij Berlijn, ideaal om te ontspannen?  Reisorganisaties bieden leuke arrangementen aan naar de Duitse pretparken, ideaal voor een weekendje weg! Lastminute-Weekendweg.nl heeft de beste deals verzameld, bekijk en vergelijk op deze website direct de scherpste prijzen.


Movie Park Duitsland

Het bekendste pretpark in Duitsland is Movie Park en vlakbij gelegen van Nederland. Dit themapark heeft dagelijks de leukste cartoonfiguren in het park lopen, grijp je kans en ga met o.a. Spongebob en de Turtles op de foto! Vermaak je verder in één van de vele attracties in het park, zowel spannende achtbanen als attracties voor de kleintjes. Movie Par is zowel geschikt voor een dagje, als een meerdaagse reis. Geniet bijvoorbeeld van één van de meerdaagse reizen naar MoviePark van Peter Langhout Reizen, uiterst scherp in prijs!

Tropical Islands

Het fantastische Tropical Islands is een waterpretpark dat is gebouwd in een oude loods. Je kunt hier genieten van een prachtige zandstranden, dicht regenwoud, exotische planten, gigantisch zwembad en nog veel meer. Het klimaat in dit waterpretpark is het hele jaar door rond de 25 graden. En het water is tussen de 28 en 31 graden.

Europapark

Het pretpark Europapark is een van de minder bekende pretparken van Duitsland. Het pretpark is zowel geschikt voor volwassenen en voor kinderen. Europapark is het grootste pretpark van Duitsland met maar liefst 100 attracties en 13 themagebieden. Het is ook mogelijk om een hotel te boeken in Europapark, zodat je meer tijd hebt om het park te bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld één van de arrangementen van Peter Langhout Reizen!