Weekendje weg Engeland

Weekendje weg Engeland

engeland vlag

Boek nu het leukste weekendje weg naar het indrukwekkende Engeland. Bekijk hier de beste deals voor een weekend weg!


al vanaf 89.-
Bekijk reizen
Big Ben Londen

Populaire bestemmingen in Engeland

De leukste plekken voor een weekendje weg

De beste aanbieders voor een weekendje weg naar Engeland

Van hotels tot verzorgde minicruises, ontdek de opties

Ontdek de veelzijdigheid van Engeland

Engeland ligt in het zuiden van het eiland Groot-Brittannië. Het is een veelzijdig land en staat om veel dingen bekend. Er zijn verschillende sporten bedacht in Engeland zoals Cricket, Rugby en Golf. Ook heeft Engeland een paar bekende voetbalclubs zoals, Chelsea, Liverpool en Arsenal.

Verder heeft heeft Engeland je veel te bieden, er zijn bijvoorbeeld veel pubs te vinden of je kunt het prachtige Koningshuis bezichtigen. De hoofdstad van Engeland is Londen. Hier vind je de Big Ben, Buckingham Palace, London Bridge en London Eye. Het is zeker de moeite waard om deze fantastische bouwwerken te bezichtigen!

Bepaal zelf hoe jouw weekend weg eruit ziet

Een groot aantal reisorganisaties bieden je diverse weekendjes weg naar Engeland aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een weekendje weg naar Londen of Newcastle, dit kan al vanaf 89 euro. Ook kun je kiezen voor een excursiereis naar Londen, of naar andere steden in Engeland waarbij je veel bezienswaardigheden kan bekijken, dit is al mogelijk vanaf 169 euro. Als je met een grotere groep op vakantie gaat, is het mogelijk om een vakantiehuis te huren. In Groot-Brittannië is dit in veel gebieden mogelijk en je kunt het al huren vanaf 500 euro per week.

Het team van Lastminute-Weekendweg.nl heeft voor jou alle reisorganisaties verzameld waarbij je een korte vakantie naar Engeland kunt boeken. Reisorganisaties zoals Kras, Van Nood en Stip reizen bieden diverse weekendjes weg aan. Ook bieden zij regelmatig scherpe aanbiedingen aan voor een mooie prijs. Wij raden je aan om de reizen goed te vergelijken, zodat je de juiste keuze maakt.

Engeland in feiten:

  • Continent: Groot-Brittannië
  • Inwoneraantal: 53.012.456
  • Oppervlakte: 130 395 km²
  • Valuta: Pond
  • Taal: Engels
  • Belangrijkste religies: rooms-katholiek: 4.000.000, Islam: 1.600.000, Joods: 410.000 en Hindoeïsme: 140.000
  • Hoofdstad: Londen
  • Grote steden: Londen, Birmingham, Liverpool, Glasgow en Oxford

Liever een ander weekendje weg? Bekijk ook eens: