Busreis Londen – 3 dagen

Busreis Londen – 3 dagen

engeland vlag

Neem een bezoekje aan Londen en proef de Engelse sfeer. Bezichtig de bekende Big Ben en stap aan boord in de London Eye. Geniet van een prachtig uitzicht!


al vanaf 119.-
Bekijk reizen
Piccadilly Circus

De beste aanbieders voor een 3-daagse busreis

Leuke reizen met genoeg vrije tijd om Londen te verkennen

Laat je verrassen in Londen

Londen is een uitzonderlijk mooie stad, met fantastische bezienswaardigheden. Tijdens een 3-daagse busreis naar Londen word je meegenomen naar de mooiste plekken van de stad. Denk bijvoorbeeld aan de Big Ben, Buckingham Palace en Londen Eye. Naast de vele bezienswaardigheden zijn er ook boordevol mogelijkheden om heerlijk te winkelen in de Britse hoofdstad. Denk bijvoorbeeld aan de grote winkelstraten Oxford- en Regent Street. Kortom: een busreis naar Londen is een echte aanrader! Vergelijk op deze pagina verschillende de verschillende busreizen en reisorganisaties.

Een comfortabele busreis naar Londen

Londen is makkelijk te bereiken met de bus. De reisduur duurt ongeveer zo’n 9 uur, tijdens de busreis naar Londen maakt de chauffeur redelijk vaak een stop. Tijdens deze stop kun je even je benen strekken en genieten van de buitenlucht. Ook is er een mogelijkheid om iets te eten of te drinken te kopen. Dit kan bij een van de bezinestations of bij een dichtstbijzijnde wegrestaurant. Op Lastminute-Weekendweg.nl vind je de voordeligste busreizen naar Londen. Reisorganisaties zoals Slangen Reizen, Peter Langhout en Kras Reizen bieden opstapplaatsen aan in verschillende provincies.