Busreis Londen – 5 dagen

Busreis Londen – 5 dagen

engeland vlag

Nieuwsgierig naar de mooiste bezienswaardigheden van Londen? Bezoek dan snel de Engelse stad! Profiteer van een 5-daagse bus excursiereis en kom alles te weten over Londen!


al vanaf 275.-
Bekijk reizen
Tower Bridge

De beste aanbieders voor een 5-daagse reis met de bus

Alle tijd om rustig kennis te maken met de hoofdstad van Engeland

Ontdek de wereldstad

Neem een bezoekje aan de veelzijdige stad Londen. De Engelse stad beschikt over boordevol bezienswaardigheden, typische Engelse straatjes en de gezelligste winkelstraten. Kortom: Je zult je geen moment vervelen in de wereldstad. Een ideale manier van reizen is een busreis naar Londen. Geniet tijdens de reis van de mooiste bezienswaardigheden en bezoek de zwaarste klokkentoren van de wereld, De Big Ben!

Laat je verrassen door een busreis naar Londen

Maak het jezelf gemakkelijk en reis met de bus naar Londen. De reisduur duurt ongeveer zo’n 9 uur. Tijdens de reis word er redelijk vaak gestopt om even de benen te strekken en om te genieten van de buitenlucht. Daarna brengt de chauffeur je op een veilige manier naar de plaats van bestemming. Tijdens de 5-daagse busreis naar de Engelse stad bezichtig je de mooiste bezienswaardigheden van Londen. Denk bijvoorbeeld aan Piccadilly Circus. Dit is een van de bekendste pleinen van de stad en is een zeer populaire attractie onder de toeristen. Ook profiteer je van het uitgebreide programma, met uiteraard vele activiteiten!

Op Lastminute-Weekendweg.nl vindt je de leukste 5-daagse busreizen naar Londen. Erkende reisorganisaties zoals Slangen Reizen en OAD bieden comfortabele en voordelige busreizen aan naar de Engelse stad. Wij raden je aan om de reisorganisaties goed te vergelijken, zodat je altijd een goede deal vindt!