Hotelhuisje

Hotelhuisje

lastminute weekend weg icoon

Overnachten in een hotelhuisje is op een unieke manier genieten van een heerlijke vakantie. De hotelhuisjes staan midden in de natuur waardoor je helemaal tot rust komt. ’s avonds samen met je partner voor het slapen gaan kijken naar de zonsondergang om de volgende dag wakker te worden gemaakt door de vogels.


vanaf € 49.-
Bekijk reizen
hotelhuisje kamer

Een hotelhuisje boeken? Dit zijn de beste aanbieders!

Uitgelichte aanbiedingen voor overnachten in een hotelhuisje

Ontdek de 6 beste deals van o.a. Restinn & RCN vakantieparken

Restinn Rijsbergen

Overnacht in een sfeervol landelijk hotelhuisje op het landgoed BuitenGoed, gelegen in Rijsbergen. De omgeving leent zich ervoor om prachtige wandelingen door de natuur te maken of stap op de fiets en ontdek de omgeving. Stop in in één van de knusse dorpjes voor een kop koffie. Je kunt ook op avontuur gaan in Zeeland en heerlijk op het strand gaan liggen. Het ligt zo’n 40 minuten van je bestemming af. Ook zijn er grote steden in de buurt. Een dag winkelen en de bezienswaardigheden ontdekken is dan ook zeker een optie. Zo zit je op tien minuten afstand van de stad Breda, de parel van het zuiden. Ook antwerpen is slechts 50 kilometer verderop.

Breda grachten
Olifant in Wildlands Emmen

Restinn Emmen

Geniet van een paar fantastische dagen midden in de natuur. Bij Restinn Emmen vind je vrijstaande hotelhuisjes in landelijke sfeer dat gelegen is in Meppen, in de provincie Drenthe. Op korte afstand kun je gaan genieten van natuurgebieden zoals de Mepperdennen en Dwingelderveld. Ontdek ook de nabijgelegen dorpjes. Het is een bestemming dat perfect is voor wandelaars en fietsers. Als je een dag wilt wilt shoppen kun je richting Emmen rijden dat een groot centrum heeft. Zoek je een heel ander activiteit kun je ook eens de dierentuin Wildlands bezoeken. Ook attractiepark Slagharen zit in de buurt.

Restinn Medemblik

Kom tot rust in een modern hotelhuisje dat gelegen is het aan het Ijsselmeer. Ontdek prachtige wandel- en fietsroutes en bezoek het gezellige Medemblik dat op korte afstand ligt. Vanuit medemblik kun je ook prima het eiland Texel bezoeken. Je kunt er historische bezienswaardigheden vinden, museums bezoeken en natuurlijk de zeven dorpen die het eiland kent ontdekken. Bezoek ook eens de stad Alkmaar of Enkhuizen. Op 40 minuten rijden kom je terecht in onze Hoofdstad. In Amsterdam valt er zoveel te beleven dat je er eenvoudig een hele dag kunt vertoeven.

hotelhuisje in medemblik

Veel gestelde vragen over verblijven in een hotelhuisje

Hotelhuisjes zijn vrijstaande huisjes die meestal midden in de natuur staan. Je kunt hier eenvoudig tot rust komen en je hebt volledige privacy. Als het ware is het de ervaring van een hotelkamer in een klein vakantiehuisje!

De drie meest populaire bestemmingen met betrekking tot hotelhuisjes hebben we net voor je beschreven. Dat zijn de hotelhuisjes in Rijsbergen, Emmen en Medemblik. Maar er zijn genoeg andere fantastisch mooie plaatsen waar je kunt overnachten in een hotelhuisje. Denk aan onder andere Aartswoud, Andijk, Coevorden, Oosterleek, Bourtange en Warmenhuizen. Stuk voor stuk prachtige plaatsen die je zeker eens moet gaan ontdekken.

Een hotelhuisje heeft vaak de grootte van een hotelkamer. Sommige vakantieparken kiezen ervoor om deze ervaring nog verder uit te breiden als complete woonervaring. Zo vind je in sommige hotelhuisjes niet alleen een slaapplaats maar ook een woongedeelte, keuken en een badkamer.

De hotelhuisjes bieden je niet alleen een fantastische ervaring maar zijn ook zeer scherp geprijsd. Je boekt een hotelhuisje voor ongeveer tussen  € 37,50 en € 94,00 per persoon. Een stuk goedkoper als een hotel. Dit is meestal exclusief toeristenbelasting en eventuele servicekosten. Op basis van logies, tenzij anders vermeld. Parkeren is in veel gevallen helemaal gratis!