Kerstmarkt Bremen

al vanaf 59
Maak een comfortabele reis naar de kerstmarkt in Bremen en geniet van de winterse sfeer. Boek v.a. 59,-!
weekendje weg

Kerstmarkt in de havenstad Bremen

In het noorden van Duitsland ligt de stad Bremen die bekend staat om de maritieme kerstmarkt. Op de drie markten die je hier kunt vinden kom je helemaal in de kerstsfeer. Naast een maritieme kerstmarkt, is er namelijk ook een historische en een winterse kerstmarkt. De maritieme kerstmarkt loopt langs de Rivier de Wezer, waar je prachtig verlichte schepen kunt bewonderen. De historische kerstmarkt heeft een gezellige en nostalgische sfeer die perfect past bij het authentieke karakter van de stad. Onder het genot van een glas Glühwein, een peperkoek of gebrande amandelen kun je theatervoorstellingen, tentoonstellingen en orgelconcerten bekijken en beluisteren.De Böttcherstrasse, Marktplatz en Rathaus

In de Böttcherstrasse is de maritieme kerstmarkt gelegen. Zoals de naam al verklapt, kun je hier de vele verlichte schepen bekijken terwijl je rondslentert over de markt. Op de Marktplatz vind je de historische kerstmarkt waar veel oude ambachten worden uitgevoerd en het lijkt alsof je een eeuw terug in de tijd bent gegaan. De winterse markt vind je op het Rathaus. Deze centraal gelegen markt is gehuld in winterse sferen en draagt bij aan een echt kerstgevoel.

Bijzondere boetieks in Bremen

De Böttcherstrasse is een prachtige winkelstraat met oude, middeleeuwse gebouwen. Je bewondert niet alleen de leuke, exclusieve winkeltjes in deze straat, maar ook de mooie oude gebouwen zijn het bewonderen waard. Je vindt hier bijzondere mode en leuke cadeauwinkels. Wat verder buiten de stad biedt de Fedelhören ook een ruim aanbod aan bijzondere winkels. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan de drukste winkelstraat van Bremen, de Sogestrasse. Hier vind je de bekende winkels van Europa. Na een dag shoppen kun je in Auf den Höfen een leuk plekje zoeken in één van de cafés en restaurants voor een heerlijke maaltijd of een drankje.