Kerstmarkt Duisburg

al vanaf 49
Bezoek de sfeervolle kerstmarkt in Duisburg en geniet van de leukste kraampjes! Al v.a. 49,-!
weekendje weg

De leukste kerstcadeaus vind je op de kerstmarkt in Duisburg

De Boulevard Koningstrasse in Duisburg wordt ieder jaar omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met maar liefst 750 kerstbomen. De houten kraampjes die sfeervol verlicht zijn maken dat je een echt kerstgevoel krijgt. Doe hier je kerstinkopen en vind de leukste en mooiste decoraties. Naast de leuke kraampjes vind je ook een ijsbaan van wel 400 vierkante meter. Vooral de lokatie maakt dat Duisburg een populaire bestemming is voor Nederlandse kerstmarktbezoekers. Duisburg ligt namelijk net over de grens bij Venlo, je hoeft dus niet ver te rijden om de sfeer van een Duitse kerstmarkt te proeven.Het Ruhrort, de Marktplatz en de Schulstrass

Je kunt in het hele centrum van Duisburg terecht voor leuke markten, activiteiten en opvoeringen. In de Schulstrasse vind je de Veganer kerstmarkt. In het Ruhrort wordt iedere avond een deur van de levensgrote adventskalender geopend waar een verrassing achter schuilt, zoals een lezing, een toneelstuk of muziek. Op de Marktplatz is een grote kerstmarkt te vinden. Op het plein voor de Schmidthorster Dom bevindt zich een kerstmarkt waar handgemaakte spullen worden verkocht en veel traditionele ambachten worden vertoond.

Shoppen in drie winkelcentra in Duisburg

Duisburg is een gezellige stad met een aantal leuke winkelcentra die je bezocht moet hebben als je hier gaat shoppen. Het Forum Duisburg is een mooi winkelcentrum met ongeveer 100 winkels. Je vindt hier de bekende ketens als H&M, C&A en New Yorker. Voor jong en oud zijn hier leuke winkels te vinden. City Palais is een iets kleiner winkelcentrum, maar ook hier kun je leuke winkels bezoeken en rustig genieten van iets lekkers en wat te drinken in een van de cafés. Ook in de Koningsgalerie kun je leuk rondneuzen in de winkels of een pauze nemen onder het genot van een hapje en een drankje.