Kerstmarkt Oberhausen

al vanaf 20
Geniet van de winterse kerstmarkt in Oberhausen! Boek al v.a. 20,-!
weekendje weg

Kerstmarkt en sprookjesbos in Oberhausen

De twee kerstmarkten van Oberhausen zijn te vinden in het centrum van de stad. Op de gezellige markten kun je lekker lang slenteren en rondneuzen. Je vindt er de leukste cadeaus voor onder de kerstboom en je kunt er genieten van winterse hapjes en drankjes. Het Oberhausener Weihnachtswald is een markt waar de hoge dennenbomen je het gevoel geven dat je door een sprookjesbos loopt. De bomen zijn schitterend verlicht en zorgen voor een echte kerstsfeer. Voor de kinderen is er een draaimolen en een treintje. Ook in het winkelcentrum Centro is ieder jaar een kerstmarkt met oude ambachten, leuke snuisterijen en heerlijk snoepgoed.Kerstmarkt in de oude stad en in het winkelcentrum

De kerstmarkt van Oberhausen vindt plaats op twee verschillende plekken in de stad. In de Altstadt kun je 150 sfeervol verlichte kraampjes bekijken waar je de leukste items voor de kerst kunt kopen. Doe hier inspiratie op voor de kerstboomversiering en koop de leukste cadeaus voor de hele familie. De kerstmarkt in het winkelcentrum CentrO moet je ook gezien hebben als je in november of december naar Oberhausen gaat. Je vindt hier kerstmarkten met verschillende thema’s, zoals Alpen en een kerstmarkt voor kinderen.

Shoppen in het grootste winkelcentrum van Europa

De binnenstad van Oberhausen heeft een gezellige sfeer met leuke winkels, boetiekjes, cafés en restaurantjes. Maar de echte shopliefhebbers moeten ook een bezoekje aan het winkelcentrum van Oberhausen niet vergeten. CentrO is het grootste winkelcentrum van Europa en een echte trekpleister van de stad. Hier vind je meer dan 200 winkels en 50 eetgelegenheden. In het overdekte centrum kun je met gemak een dag kwijt zijn aan het bezoeken van leuke en bijzondere winkels. Je kunt er veel kledingwinkels bezoeken, maar ook winkels met leuke hebbedingetjes, mooie sieraden en elektronica zijn er gevestigd.