Weekendje weg Lissabon

Weekendje weg Lissabon

portugal vlag

De populaire Portugese hoofdstad is één van de favoriete steden van het team van Lastminute-Weekendweg.nl. Met de hoogteverschillen in de stad, een unieke mix van wijken, gezellige restaurants en blikvangers als Torre de Belem heeft de stad alles in huis voor een geslaagd weekendje weg.


al vanaf 159.-
Bekijk reizen
Lissabon tramritje

Een leuk weekendje naar Lissabon boek je bij deze aanbieders

Van hotels tot complete stedentrips met vlucht en hotel

Een romantische stad met unieke hoogteverschillen en diversiteit in wijken!

Lissabon is een romantische stad en heeft een heerlijk klimaat. In de stad kom je veel koffiehuisjes tegen, waar je gerust even wat kunt drinken. Lissabon is een bruisende stad waar echt geleefd wordt. Wat zeer uniek is aan de stad is dat er typische gele trams door de smalle straatjes rijden. Er zijn talloze bezienswaardigheden te bezichtigen, die in elk opzicht bijzonder zijn.

In Lissabon vindt je veel museums. In deze museums vindt je veel informatie over de geschiedenis van de stad. Op Lastminute-weekendweg.nl vind je allerlei belangrijke informatie over de stad Lissabon en kun je het leukste weekendje weg boeken via onze site!

Bezienswaardigheden in Lissabon, wat kun je bekijken?

In Lissabon zijn er talloze bezienswaardigheden. In de wijk Belém kun je de Mosteiro dos Jerónimos bezoeken. Dit is een bijzonder klooster, hier liggen de graven van een ontdekkingsreigziger en leden van de Koninklijke familie. Het klooster is versierd in het prachtige Manuelijnse stijl. Castelo de São Jorge is een kasteel dat bovenaan de heuvel gebouwd is. Je hebt een fantastisch uitzicht over de stad. Het kasteel bevindt zich in het centrum van Lissabon. Als toerist is het een aanrader om per GoCar Lissabon te verkennen. Met deze stad-tour-auto kom je langs alle routes van de bezienswaardigheden die er te bezichtigen zijn.

De leukste shopping mogelijkheden

Lissabon heeft verschillende winkelgebieden. Het belangrijkste winkelgebied is de Rua Augusta, hier zijn veel winkels gevestigd. In het Rua do Carmo vind je bekende winkels zoals H&M, maar ook unieke boetiekjes. Je hebt ook veel winkels waar je bekende merken kunt vinden zoals Prada, Lious Vuitton en nog veel meer bekende modemerken. Verder beschikt Lissabon over een aantal winkelcentra’s.

Hotels in alle prijsklassen

Het team van Lastminute-weekendweg.nl bied je verschillende hotels in Lissabon aan. Er zijn diverse hotels op veel plekken in de stad en in verschillende prijsklassen. Wij raden je aan om de prijzen goed te vergelijken zodat je op een mooie prijs uitkomt.

Liever een ander weekendje weg? Bekijk ook eens: