Weekendje weg Lissabon

al vanaf 159
Bekijk en boek snel het leukste weekendje weg naar het unieke Lissabon!
weekendje weg

Laat je verrassen in Lissabon

Lissabon is een romantische stad en heeft een heerlijk klimaat. In de stad kom je veel koffiehuisjes tegen, waar je gerust even wat kunt drinken. Lissabon is een bruisende stad waar echt geleefd wordt. Wat zeer uniek is aan de stad is dat er typische gele trams door de smalle straatjes rijden. Er zijn talloze bezienswaardigheden te bezichtigen, die in elk opzicht bijzonder zijn.

In Lissabon vindt je veel musea’s. In deze musea’s vindt je veel informatie over de geschiedenis van de stad. Op Lastminute-weekendweg.nl vind je allerlei belangrijke informatie over de stad Lissabon en kun je het leukste weekendje weg boeken via onze site!Waar ben je naar op zoek?

Bezienswaardigheden

In Lissabon zijn er talloze bezienswaardigheden. In de wijk Belém kun je de Mosteiro dos Jerónimos bezoeken. Dit is een bijzonder klooster, hier liggen de graven van een ontdekkingsreigziger en leden van de Koninklijke familie. Het klooster is versierd in het prachtige Manuelijnse stijl. Castelo de São Jorge is een kasteel dat bovenaan de heuvel gebouwd is. Je hebt een fantastisch uitzicht over de stad. Het kasteel bevindt zich in het centrum van Lissabon. Als toerist is het een aanrader om per GoCar Lissabon te verkennen. Met deze stad-tour-auto kom je langs alle routes van de bezienswaardigheden die er te bezichtigen zijn.

Shoppen in Lissabon

Lissabon heeft verschillende winkelgebieden. Het belangrijkste winkelgebied is de Rua Augusta, hier zijn veel winkels gevestigd. In het Rua do Carmo vind je bekende winkels zoals H&M, maar ook unieke boetiekjes. Je hebt ook veel winkels waar je bekende merken kunt vinden zoals Prada, Lious Vuitton en nog veel meer bekende modemerken. Verder beschikt Lissabon over een aantal winkelcentra’s.

Hotels in Lissabon

Het team van Lastminute-weekendweg.nl bied je verschillende hotels in Lissabon aan. Er zijn diverse hotels op veel plekken in de stad en in verschillende prijsklassen. Wij raden je aan om de prijzen goed te vergelijken zodat je op een mooie prijs uitkomt.