Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen
Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen
Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen
Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen
Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen

Strandhuisje in Zeeland voor 6 personen

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Keuken
  • 1 Badkamer
  • 1 Woonkamer

Over deze accommodatie

Ben je op zoek naar een ruim strandhuisje in de provincie Zeeland? Dan is dit unieke strandhuisje precies wat je zoekt. De accommodatie bestaat namelijk uit twee geschakelde woningen waardoor je hier met maar liefst 6 personen kunt verblijven. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een (groot) gezin met opa en oma. Het huisje is te vinden in het plaatsje Dishoek aan de Zeeuwse kust en gelegen tussen de twee strandpaviljoens. Hier ben je weg van de drukte maar heb je toch alle gezelligheid binnen handbereik. Geniet hier van de schoonheid van het unieke zuidstrand van Nederland. Alleen jij, je dierbaren, het zand en de zee, genietend van een fantastisch uitzicht.

Accommodatie
Dit bijzondere vakantiehuisje biedt met zijn dubbele schakeling een verrassend ruime leefomgeving, ideaal voor zowel een gezellige familievakantie als een ontspannen uitje met vrienden. Met in totaal zes slaapplaatsen is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen om comfortabel te verblijven. Het leefgedeelte is compleet met een ingerichte keuken en een ruime zit/eethoek. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een kookplaat, oven, koelkast met vriesvakje, Nespresso-apparaat, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. De gezellige U-vormige bank nodigt uit tot gezellig samen zitten, eten en borrelen. Achter het leefgedeelte vind je een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x200cm) en voldoende kastruimte voor al je vakantiekleding. In het andere huisje vind je de andere vier slaapplaatsen: een smal tweepersoonsbed (140x200cm) en een comfortabel stapelbed (2x 90x200cm), perfect voor de kinderen of extra gasten.

Een van de hoogtepunten van dit strandhuisje is ongetwijfeld het dubbel brede terras (ca. 5,5 x1,80 m), waar je kunt genieten van de frisse zeelucht en het prachtige uitzicht. Het strand voor het huisje is door de dubbele schakeling extra breed, waardoor er genoeg ruimte is om te relaxen in een van de zes tuinstoelen of op de twee ligbedden.

Parkeren
Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken! Bij het strandhuisje hoort namelijk een gratis parkeerplaats op een locatie achter de duinen.

Omgeving
Dishoek, een sfeervolle badplaats, is beroemd om zijn uitgestrekte zandstranden, ideaal voor wie wil relaxen, zonnebaden of zwemmen in de verkoelende Noordzee. Het biedt een scala aan activiteiten voor de energieke bezoekers: van serene strandwandelingen tijdens de zonsondergang tot spannende watersportavonturen. Echter, Dishoek heeft meer te bieden dan enkel het strand. De omliggende natuur en Zeeuwse cultuur wachten om ontdekt te worden. Verken de duinen, charmante dorpjes en historische sites via de vele fiets- en wandelroutes. Vlakbij Dishoek vind je Vlissingen, een stad vol maritieme historie, waar je langs de boulevard kunt wandelen met uitzicht op de drukke Westerschelde, het MuZEEum kunt bezoeken voor een duik in de lokale maritieme geschiedenis of kunt genieten van gastronomische verrassingen in diverse restaurants. Een trip naar Middelburg is ook een must. Deze historische hoofdstad van Zeeland is rijk aan monumentale gebouwen, sfeervolle pleinen en levendige winkelstraten. Bezoek de Abdij van Middelburg, beklim de Lange Jan voor een onvergetelijk uitzicht over de stad, of snuffel rond op de lokale markten. Dishoek vormt een ideale thuisbasis voor iedereen die de sereniteit van het strand wil combineren met de dynamiek van de stad. Of je nu uit bent op een relaxte dag aan het strand, een culturele stedentrip of een actieve vakantie, Dishoek en zijn omgeving bieden voor ieder wat wils.

Populairste voorzieningen

Televisie
Parkeergelegenheid
Leuk voor kinderen
Koffieapparaat
Waterkoker
Koelkast + vriezer
Kookplaat
Oven
Eettafel met stoelen
Toon alle voorzieningen

Kamerindeling

Praktische informatie

Geschikt voor:1-6 personen

Minimaal verblijf:2 nachten

Maximaal verblijf:Geen maximum

Inchecken:Van 16:00 tot 18:00

Uitchecken:Voor 09:30

Huisregels:
  • Geen huisdieren
  • Geen feestjes / evenementen
  • Niet roken

Annuleren:
  • Binnen 24 uur direct te annuleren tegen administratiekosten
  • Gratis omboeken tot 1 week voor incheckdatum
  • Tot 43 dagen voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 43 dagen voor de incheckdatum 10% van de reissom terug

Inbegrepen bij boeking

Eindschoonmaak
Bedlinnen + handdoeken
Parkeren
Keukenlinnen

Eventuele bijkomende kosten

Toeristenbelasting
Per persoon per nacht
Verplicht bij boeking
€ 2,47

Locatie

De exacte locatie ontvang je na de reservering
Bekijk locatie op kaart
Vanaf 
€ 197per nacht
Kies datums
Je boeking
Kies Kies datums
Datum
Laden...
Laden...
Kies datums
Laden...
Boek nu 
Selecteer
Vraag? Neem contact op

Soortgelijke overnachtingenBekijk alles