10-persoons vakantiehuis vlakbij het water
10-persoons vakantiehuis vlakbij het water
10-persoons vakantiehuis vlakbij het water
10-persoons vakantiehuis vlakbij het water
10-persoons vakantiehuis vlakbij het water

10-persoons vakantiehuis vlakbij het water

  • 5 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 1 Woonkamer
  • 1 Keuken
  • 1 Losse toiletruimte

Over deze accommodatie

Dit 10-persoons vakantiehuis aan de Nederlandse kust is de ideale accommodatie voor een grote familie of 2 gezinnen die samen willen genieten van het strand, de zee, de natuur en natuurlijk van elkaar! Dit vakantiehuis staat op een mooi groen vakantiepark in Ouddorp, gelegen op loopafstand van het strand en de Noordzee in Zuid-Holland. Het vakantiepark ligt op het eiland Goeree-Overflakkee, dat tot de grootste eilanden van Nederland behoort. Het park is omringd door duinen en natuur en is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het Grevelingenmeer en de Brouwersdam liggen om de hoek van het vakantiepark en is een waar paradijs voor watersporters. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Geniet van lokale lekkernijen in restaurants, ontdek de mooie Zeeuwse plaatsjes of maak mooie wandelingen in de prachtige natuur.

Het vakantiehuis
In deze stijlvolle vakantiewoning voor maximaal 10 personen komen luxe, duurzaamheid en comfort samen. Deze prachtig ingerichte woning biedt een uniek binnen-buitengevoel met duurzame materialen en een overvloed aan voorzieningen. Bij binnenkomst stap je in een sfeervolle woonkamer met een zithoek, tv en een knisperende houtkachel. De open keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een verfijnde wijnkoelkast. In de keuken verder is er een fornuis, magnetron, oven, koelkast + diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een afwasmachine. De vijf slaapkamers zijn uitgerust met heerlijke boxspringbedden, terwijl drie badkamers en twee aparte toiletten zorgen voor optimaal comfort. De ouderslaapkamer heeft zelfs een eigen badkamer met een zalige regendouche. Een van de drie badkamers verwent je met een dubbele regendouche en een verkwikkende sunshower.

Buiten staat een een prachtige houten buitentafel, comfortabele stoelen en een loungeset. Het biedt de perfecte setting voor ontspannen momenten. Het gespannen membraan (schaduwdoek) zorgt ervoor dat de temperatuur altijd aangenaam blijft, waardoor je kan genieten van de frisse zeelucht op elk moment van de dag.

Het vakantiepark
Voor kinderen van alle leeftijden is er genoeg te doen. Het vakantiepark zelf heeft geen faciliteiten, echter zijn de supermarkt, fietsverhuur, strandtheater en diverse restaurants allemaal op korte loopafstand van het park. Faciliteiten als een overdekte speeltuin, speeltuinen, natuur zwembad mogen gratis worden gebruikt in het naastgelegen vakantiepark (van dezelfde eigenaar).

De omgeving
Op loopafstand ligt het strand. Hier kun je mooi wandelingen maken, een frisse duik nemen of lekker genieten van het zonnetje. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen om de hoek en zijn een ideale plek om watersporten te beoefenen. Of je nu wilt leren surfen, een fanatieke zeiler bent of gewoon wilt ontspannen en luisteren naar het kalmerende geluid van het water, hier vind je alles wat je hart begeert. In de omgeving zijn er verschillende wandel- en fietspaden die je niet alleen naar het uitgestrekte strand leiden, maar ook naar het bruisende strandplein van Ouddorp, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en levendige ambiance. Voor wie liever wat cultuur wilt opsnuiven, zijn de Zeeuwse plaatsen Renesse en Zierikzee dichtbij. Je kunt er wandelen door oude straten, oude gebouwen bekijken en lekker eten proeven dat typisch is voor die streek. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze locatie een perfecte uitvalsbasis voor stedelijk vertier. Steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en Antwerpen liggen allemaal op rijafstand, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van een dagje shoppen.

Populairste voorzieningen

Wifi
Televisie
Parkeergelegenheid
Leuk voor kinderen
Koelkast
Koffieapparaat
Waterkoker
Tuin
Magnetron
Toon alle voorzieningen

Kamerindeling

Praktische informatie

Geschikt voor:1-10 personen

Minimaal verblijf:2 nachten

Maximaal verblijf:Geen maximum

Inchecken:Van 15:30 tot 17:00

Uitchecken:Voor 10:00

Huisregels:
  • Geen huisdieren
  • Geen feestjes / evenementen
  • Niet roken

Aanvullende huisregels:
  • Jongerengroepen zijn niet toegestaan.
  • Daarnaast accepteren wij geen enkele vorm van (vrijgezellen)feesten en/of soortgelijke bijeenkomsten of aanverwante (jeugd)groepen en verenigingen.
  • Zakelijk verblijf is niet toegestaan.
  • Het park kent een nachtrustperiode van 23:00 uur tot 07:00 uur.

Annuleren:
  • Binnen 24 uur direct te annuleren tegen administratiekosten
  • Tot 43 dagen voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 43 dagen voor de incheckdatum 10% van de reissom terug

Inbegrepen bij boeking

Eindschoonmaak
Bedlinnen
Handdoeken
Toeristenbelasting

Eventuele bijkomende kosten

Kinderbed
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 10

Locatie

De exacte locatie ontvang je na de reservering
Bekijk locatie op kaart
Vanaf 
€ 462per nacht
Kies datums
Je boeking
Kies Kies datums
Datum
Laden...
Laden...
Kies datums
Laden...
Boek nu 
Selecteer
Vraag? Neem contact op

Soortgelijke overnachtingenBekijk alles