6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust
6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust
6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust
6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust
6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust

6-persoons vakantiehuis aan de Noordzeekust

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 2 Losse toiletruimes
  • 1 Woonkamer
  • 1 Keuken

Over deze accommodatie

Dit vakantiehuis voor zes personen is ideaal voor een verblijf met familie of vrienden aan de Nederlandse kust. Je verblijft op een leuk vakantiepark op loopafstand van de Noordzee. Voor kinderen is er genoeg te doen en de omgeving nodigt uit om te ontdekken.

De vakantiewoning
Het huis beschikt over een ruim houten terras waar je kunt genieten van de frisse zeelucht. Verder is er een schaduwrijke overkapping van membraam (schaduwdoek). In de accommodatie zit een luxe open keuken met moderne inbouwapparatuur. Je kan gebruikmaken van de ruime kookplaat, koelkast, vriezer, afwasmachine, waterkoker en 2 koffiezetapparaten (Nespresso en filterkoffie). Het ruim opgezette woongedeelte is ideaal voor 6 personen. Er staat een comfortabele bank en een televisie. Vanuit de ramen kan je heerlijk naar buiten kijken. Met 3 slaapkamers, voorzien van comfortabele boxspringbedden, 2 badkamers met regendouche en 2 losse toiletten is er genoeg ruimte om hier met 6 personen te slapen.

De accommodatie is verder gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo is er een warmtepomp aanwezig, is het huis gasvrij en is het van duurzame materialen gemaakt.

Het vakantiepark
Het park is geopend in de zomer van 2019 en bevindt zich op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, op loopafstand van het strand en de Noordzee. Voor kinderen van alle leeftijden is er genoeg te doen. Het vakantiepark zelf heeft geen faciliteiten, echter zijn de supermarkt, fietsverhuur, strandtheater en diverse restaurants allemaal op korte loopafstand van het park. Daarnaast mogen jullie als gast gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark dat van dezelfde eigenaar is. Hier vind je onder andere een restaurant, overdekte speeltuin, speeltoestellen en een natuur zwembad.

De omgeving
De Brouwersdam en het Grevelingenmeer, populaire bestemmingen voor watersportliefhebbers en die liggen om de hoek van je verblijf. Kom tot rust in de natuurlijke omgeving met prachtige oude bomen en waterpartijen rondom de vakantiewoning en het park. Vanuit het park kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Je kan door de duinen heen fietsen naar het strand maar ook naar het gezellige Strandplein Ouddorp Duin. Ontdek ook de nabijgelegen Zeeuwse plaatsen zoals Renesse en Zierikzee, en de steden Rotterdam, Utrecht, Breda en Antwerpen, allemaal binnen maximaal 90 minuten rijden.
  • Slaap tussen de duinen en vlakbij de Noordzee
  • De vakantiewoning is duurzaam
  • De accommodatie is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen

Populairste voorzieningen

Wifi
Televisie
Parkeergelegenheid
Leuk voor kinderen
Koelkast
Zwembad
Koffieapparaat
Waterkoker
Tuin
Toon alle voorzieningen

Kamerindeling

Praktische informatie

Geschikt voor:1-6 personen

Minimaal verblijf:2 nachten

Maximaal verblijf:Geen maximum

Inchecken:Van 15:30 tot 17:00

Uitchecken:Voor 10:00

Huisregels:
  • Geen huisdieren
  • Geen feestjes / evenementen
  • Niet roken

Aanvullende huisregels:
  • Jongerengroepen zijn niet toegestaan. Daarnaast accepteren wij geen enkele vorm van (vrijgezellen)feesten en/of soortgelijke bijeenkomsten of aanverwante (jeugd)groepen en verenigingen. Zakelijk verblijf is niet toegestaan Het park kent een nachtrustperiode van 23:00 uur tot 07:00 uur.

Annuleren:
  • Binnen 24 uur direct te annuleren tegen administratiekosten
  • Tot 43 dagen voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 43 dagen voor de incheckdatum 10% van de reissom terug

Inbegrepen bij boeking

Eindschoonmaak
Bedlinnen + handdoeken
Parkeren
Toeristenbelasting
WiFi

Eventuele bijkomende kosten

Kinderbed
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 10
Kinderstoel
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 6

Locatie

De exacte locatie ontvang je na de reservering
Bekijk locatie op kaart
Vanaf 
€ 330per nacht
Kies datums
Je boeking
Kies Kies datums
Datum
Laden...
Laden...
Kies datums
Laden...
Boek nu 
Selecteer
Vraag? Neem contact op

Soortgelijke overnachtingenBekijk alles