Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 22 dagen

Geniet van een verblijf in Zuid-Frankrijk o.b.v. logies

Résidence Mer & Golf Port-Argelès
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
223,95
per studio
Excl. toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 35 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 4,- 5,- 6-, 8-, 11-, 15- of 22-daagse vakantie in Zuid-Frankrijk o.b.v. logies

Droom jij ook van een heerlijke vakantie aan de Middelandse Zee? Dan is Résidence Mer & Golf Port-Argelès echt iets voor jou! Dit prachtige resort ligt direct aan het strand en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Zo kun je heerlijk ontspannen bij een van de zwembaden, waaronder een buitenzwembad met uitzicht op zee. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte en kun je diverse watersporten beoefenen. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin of bij de kinderclub. De appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele zithoek en een balkon of terras. In de buurt van het resort vind je ook enkele prachtige bezienswaardigheden die je vakantie nog onvergetelijker maken. Zo kun je wandelen aan Le Sentier du Littoral, dit is een prachtig wandelpad langs de kust dat adembenemende uitzichten biedt op de Middelandse zee. Met de prachtige natuur en uitgebreide voorzieningen van het resort staat je een onvergetelijke vakantie te wachten!

Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 22 dagen

Geniet van een verblijf in Zuid-Frankrijk o.b.v. logies

Résidence Mer & Golf Port-Argelès
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10, 14, of 21 overnachtingen o.b.v logies
  • Verblijf in een studio of appartement
  • Inclusief bedlinnen, handdoeken en badlakens
  • Het resort ligt op 300 meter van het strand
  • Adembenemend uitzicht op de Pyreneeën
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: Maak een wandeling bij Parc de Valmy
Tips voor je verblijf in Argelès-sur-Mer

Banyuls-sur-Mer
Op ongeveer 15 km afstand vind je dit charmante kustplaatsje gelegen in het zuiden van Frankrijk, dichtbij de Spaanse grens. Het is vooral bekend om zijn prachtige landschappen, waar de uitlopers van de Pyreneeën de Middelandse Zee ontmoeten. Een van de grootste trekpleisters van Banyuls-sur-Mer is de productie van de zoete Banyuls-wijn, een versterkte wijn die vergelijkbaar is met port. De wijngaarden in dit gebied zijn vaak gelegen op steile terrassen, wat een uniek zicht biedt.

Historisch centrum van Argelès
Verken de charmante straatjes en geniet van de authentieke sfeer van deze oude stad. Een van de hoogtepunten van het dorp is de kerk van Saint-Laurent, een prachtig voorbeeld van gotische architectuur die dateert uit de 14e eeuw. Rondom het centrale plein en de omliggende straatjes vind je een scala aan winkels, boetiekjes, cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. De wekelijkse markt, die plaatsvindt op woensdag- en zaterdagochtend, is een uitgelezen kans om verse producten, ambachtelijke waren en regionale delicatessen te ontdekken.

Perpignan
Deze stad ligt op ongeveer 30 km van Argelès-sur-Mer en staat bekend om zijn prachtige paleizen en om de gezellige, oude binnenstad. Perpignan is ook bekend om zijn dynamische culturele leven. De stad organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, waaronder het beroemde Visa pour l'Image, een internationaal festival voor fotojournalistiek. Daarnaast zijn er tal van musea, galerieën en theaters die een breed scala aan kunst en entertainment bieden.

Résidence Mer & Golf Port-Argelès
Avenue Éric Tabarly,
Argelès-sur-Mer, Frankrijk
Kaart
Avenue Éric Tabarly, Argelès-sur-Mer, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Residence Mer et Golf Port Argelès biedt uitzicht op de Middellandse Zee en de jachthaven en ligt op 300 meter van het strand en in de nabijheid van de Pyreneeën. De accommodatie is gevestigd in een voetgangersgebied en beschikt over een buitenbad met een gemeubileerd terras. Alle kamers zijn ingericht in Catalaanse stijl en beschikken over een balkon. Ze hebben een volledig uitgeruste kitchenette, koffie- en theefaciliteiten en een zithoek met een flatscreen-tv. Tegen een toeslag wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd in de ontbijtzaal. Andere faciliteiten van de accommodatie zijn onder meer een kinderspeeltuin, bibliotheek en een spellenkamer. Je kunt op het terrein ook een potje jeu de boules spelen. Op minder dan 50 meter afstand zijn diverse winkels en restaurants te vinden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per dag | € 45,00 per week | € 75,00 per 2 weken (alleen toegestaan op vertoon van inenting tegen hondsdolheid, aangelijnd in de gemeenschappelijke ruimtes en niet toegestaan ​​bij het zwembad)

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Hoogtepunten

Sant Pere de Rodes

Cultuur, Musea
Camí Del Monestir

Sant Pere de Rodes is een schitterend benedictijnenklooster dat in de 11e en 12e eeuw gebouwd werd. Het ligt op een hoogte van 520 meter boven de baai van Port de la Selva.

Casa Museu Salvador Dali

Cultuur, Musea
Platja Portlligat

Het Casa-Museu Salvador Dali is een van de drie musea die geheel in het teken staan van de wereldberoemde schilder Dalí. In dit huis schilderde Dalí het grootste deel van zijn oeuvre.

Casa-Museu Salvador Dali

Cultuur, Musea
Platja Portlligat

Het Casa-Museu Salvador Dali is een van de drie musea die geheel in het teken staan van de wereldberoemde schilder Dalí. In dit huis schilderde Dalí het grootste deel van zijn oeuvre.

Kathedraal van Girona

Cultuur, Musea, Bezienswaardigheden
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Calella de Palafrugell

Steden
Calella De Palafrugell

Calella de Palafrugell kenmerkt zich door de mooie gedeeltelijk overdekte boulevard en de vele typische strandwoningen die hier in de rotsen gebouwd zijn. Daarnaast vind je er een prachtig zandstrand dat over verschillende kleine baaien is verdeeld.

Platja D’Aro

Steden
Carrer Ntra. Sra. Del Carme, 16

Deze gezellige plaats heeft een prachtig breed strand met een boulevard. Er zijn vele gezellige restaurantjes met terrassen die uitzicht bieden op het strand.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per dag | € 45,00 per week | € 75,00 per 2 weken (alleen toegestaan op vertoon van inenting tegen hondsdolheid, aangelijnd in de gemeenschappelijke ruimtes en niet toegestaan ​​bij het zwembad)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Voor de actuele openingstijden van de receptie verwijzen we u naar de website van het resort

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau