Tweepersoons tiny house met privé wellness
Tweepersoons tiny house met privé wellness
Tweepersoons tiny house met privé wellness
Tweepersoons tiny house met privé wellness
Tweepersoons tiny house met privé wellness

Tweepersoons tiny house met privé wellness

  • 1 Slaapkamer
  • 1 Badkamer
  • 1 Losse toiletruimte
  • 1 Woonkamer
  • 1 Keuken

Over deze accommodatie

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje waar je helemaal tot rust kunt komen? Dan is dit wellness tiny house op een klein vakantiepark in de Nederlandse provincie Overijssel precies wat je zoekt. Het huisje is geschikt voor 2 personen en beschikt over een heerlijk ligbad, een eigen sauna en jacuzzi! Als je dan niet tot rust kunt komen?

Inchecken gaat heel makkelijk contactloos en daardoor heb je alle vrijheid om in- en uit te checken wanneer dit jou het beste uitkomt! Het vakantiepark ligt in een prachtige omgeving direct aan de Hoterberg. Vanaf het park loop of fiets je direct dit mooie natuurgebied in.

Het vakantiehuisje
Geniet van deze wellness accommodatie met vrijstaand ligbad, traditionele Finse sauna en inloopdouche. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je 's ochtends wakker wordt met uitzicht over de weilanden. De jacuzzi die op het heerlijke buitenterras te vinden is, is altijd lekker warm. Je drukt op de knop en je geniet van heerlijke jets en bubbels. In de avond is de jacuzzi spectaculair verlicht. Een jacuzzi is natuurlijk sowieso fijn, maar deze staat ook nog op een van de mooiste plekjes van Nederland. Direct aan de weilanden. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, Nespresso apparaat, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een heerlijke relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. Op je slaapkamer (met tweepersoons boxspring) kun je heerlijk in bad, genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche! Het huisje beschikt over een eigen parkeerplaats en gratis wifi.

Het vakantiepark
Tijdens jullie vakantie op het park kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad is open wanneer het mooi weer is, normaal gesproken vanaf mei/juni tot half september. Op het vakantiepark is ook een klein speeltuintje voor de kinderen aanwezig. Wil je geen fiets meeslepen? Huur dan een e-bike, racefiets, mountainbike of bakfiets. Op een kleine 5 minuten rijden vanaf het vakantiepark kun je fietsen huren. Eventueel kunnen de fietsen op het park worden afgegeven.

De omgeving
Dit tiny house ligt in één van de beste fiets- en wandelgemeente in Nederland. Je vindt in de omgeving dan ook diverse prachtige en unieke natuurgebieden met vele fiets- en wandelroutes. In e buurt vind je ook leuke restaurants, bezoekerscentra en musea. In de omgeving zijn verder talloze leuke daguitjes te ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar Natuurmuseum Holterberg, de oude stad Deventer, Avonturenpark Hellendoorn, overdekt zwemparadijs De Scheg (20 min.) of huur een fluisterbootje in Zuna en maak een tochtje op het riviertje de Regge.

Populairste voorzieningen

Wifi
Televisie
Parkeergelegenheid
Zwembad
Bubbelbad / hot tub
Koffieapparaat
Waterkoker
Tuin
Sauna
Toon alle voorzieningen

Kamerindeling

Praktische informatie

Geschikt voor:1-2 personen

Minimaal verblijf:1 nacht

Maximaal verblijf:28 nachten

Inchecken:Van 16:00 tot 18:00

Uitchecken:Voor 10:00

Huisregels:
  • Geen huisdieren
  • Geen feestjes / evenementen
  • Niet roken

Aanvullende huisregels:
  • Zakelijk verblijf is niet toegestaan.

Annuleren:
  • Binnen 24 uur direct te annuleren tegen administratiekosten
  • Gratis omboeken tot 1 week voor incheckdatum
  • Tot 1 week voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 1 week voor de incheckdatum 10% van de reissom terug

Inbegrepen bij boeking

Parkeren
WiFi
Eindschoonmaak
Bedlinnen

Eventuele bijkomende kosten

Handdoeken
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 7
Kinderbed
Per verblijf
Optioneel bij boeking
€ 7
Keukenlinnen
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 7
Kinderstoel
Per verblijf
Optioneel bij boeking
€ 7
Ontbijt
Per persoon per nacht
Optioneel bij boeking
€ 14,50

Locatie

De exacte locatie ontvang je na de reservering
Bekijk locatie op kaart
Vanaf 
€ 132per nacht
Kies datums
Je boeking
Kies Kies datums
Datum
Laden...
Laden...
Kies datums
Laden...
Boek nu 
Selecteer
Vraag? Neem contact op

Soortgelijke overnachtingenBekijk alles