NS International

NS International

lastminute weekend weg icoon

De leukste last minute treinreizen vind je bij NS International. Ga mee naar bijvoorbeeld Parijs met de Thalys, naar Keulen met de ICE of naar onze zuiderburen! Zo zijn ook de steden Antwerpen en Brussel ideaal gelegen voor een leuke stedentrip met de trein.


Bekijk reizen
thalys

NS international is een onderdeel van de NS en zorgt ervoor dat je van uit alle Nederlandse stations naar 2700 Europese bestemmingen kunt reizen. Via NS international kun je treintickets kopen van de hogesnelheidstreinen. Kies bijvoorbeeld voor een treinreis met de Thalys naar Parijs, dit is al mogelijk vanaf 34,- p.p.! Denk ook aan de Eurostar, ICE International en TGV. Bestemmingen naar Berlijn en Brussel kun je gemakkelijk reizen met de Intercity. Deze treintickets kun je bestellen op NSinternational.nl!

Naast de snelheid en het gemak van het reizen, biedt NS International je ook vele reisfaciliteiten aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 1ste klas reizigers, hier kun je heerlijk ontspannen zitten in een van de luxe stoelen. Uiteraard is dit ook mogelijk als je o.a. met de trein reist naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht!