Videotrips

Videotrips

lastminute weekend weg icoon

Videotrips biedt leuke hotel arrangementen met extra’s aan voor een geslaagd weekendje weg. Beleef jouw vakantie alvast van te voren door de mooie video’s over iedere reis op de website!


Bekijk reizen
Cochem aan de Moezel

Videotrips is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in scherp geprijsde autovakanties naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Kroatië, Polen en Tsjechië. Je kunt hierbij denken aan hotelarrangementen met extra’s, o.b.v. halfpension of all inclusive, maar ook fiets- en wandelvakanties met bagagetransport en fietscruises. Heerlijk een weekendje weg, midweek of langere vakantie in Europa met familie, vrienden of groepen.

Het unieke aan Videotrips is de beleving op de website met (eigen) reis- of hotelvideo’s van iedere vakantie door deze aanbieders wordt aangeboden. Zo kun je vooraf aan je vakantie je vakantie al een beetje beleven en heb je al een goede indruk over hoe de omgeving of het verblijf eruit gaan zien. Persoonlijke aandacht staat bij Videotrips hoog in het vaandel, de organisatie is zowel telefonisch, online via de website, via WhatsApp als via Facebook te bereiken. Er staat een persoonlijke reisadviseur voor je klaar die al je vragen omtrent reizen bij Videotrips kan beantwoorden. Het motto van de organisatie is dan ook: ‘Beleef je vakantie!’.