Weekendje weg Madrid

al vanaf 129
Bekijk nu snel de aanbiedingen van onze aanbieders en boek het leukste weekendje weg naar Madrid!
weekendje weg

Bezoek het veelzijdige Madrid

Madrid is de hoofdstad en ook de grootste stad van Spanje. Madrid is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse toeristen. Het is een bruisende stad en je kunt er talloze bezienswaardigheden bezichtigen. Madrid beschikt over prachtige pleinen. De Plaza Mayor is een belangrijk en beroemd plein in Madrid. Op dit plein worden diverse activiteiten gehouden. In het nachtleven van Madrid, kun je gezellig een bar of discotheek opzoeken. Verder kun je er veel restaurants vinden en talloze musea’s. Kortom: Madrid is een veelzijdige stad en er is genoeg te beleven in een weekendje weg!Waar ben je naar op zoek?

Bezienswaardigheden

Madrid is een veelzijdige stad. Je kunt de De Puerta de Alcalá bezchitigen dit is een prachtig poortgebouw met een indrukwekkende geschiedenis. Dit monument is zeer bekend in Madrid, het poortgebouw is in een klassieke stijl gebouwd. In het Retiropark kun je je echt vermaken, in dit mooie stadspark wordt er in de weekenden van alles georganiseerd. Het park is geschikt voor jond en oud. Op het plein Plaza Mayor kun je veel straatartiesten vinden, die hun talenten laten zien. Het is een zeer indrukwekkend plein en erg levendig. Rondom het plein kun je diverse winkeltjes vinden. Het plein heeft een boeiende geschiedenis, want vroeger vonden hier ridder en stierengevechten plaats

Shoppen in Madrid

Winkelen in Madrid is zeer plezant. Er zijn in Madrid veel grote winkelketens en verschillende warenhuizen. Wat erg leuk interessant is dat er veel Spaanse winkeltjes zijn als je echt van de Spaanse cultuur wilt proeven. Er zijn ook veel bijzondere winkeltjes die kun je vinden in de kleine straatjes van Madrid. Je kunt ook verschillende overdekte markten vinden in de stad. Er zijn heel veel winkelstraten te vinden met leuke winkels waar je kleding en cosmetica kunt kopen. Ook heb je in sommige straten restaurantjes en leuke terrasjes.

Hotels in Madrid

Het team van Lastminute-Weekendweg.nl biedt je verschillende hotels in Madrid aan. Er zijn veel hotels in verschillende prijsklassen. Zo heb je de keuze uit hotels met 1 t/m 5 sterren. Wij raden je aan om de hotels goed te vergelijken bij de aanbieders op deze website voor een goede deal.