Santiago Bernabeu

ADRES
Santiago Bernabeu
Avenida Concha Espina 1
Madrid
Neem een kijkje in het voetbal stadion van de voetbalclub Real Madrid. Laat je verrassen door een rondleiding door het stadion en ontdek Real Madrid op een unieke manier!
weekendje weg

Een fantastisch voetbalstadion

Santiago Bernabeu is het stadion van de voetbalclub Real Madrid. Het stadion is niet heel erg groot, maar wel zeer indrukwekkend! Als je een echte voetbalfan bent van de club is het zeker de moeite waard om het stadion te bezichtigen. Het st Campo stadion heeft een bijzondere geschiedenis, de club Real Madrid speelde vroeger namelijk in het stadion Campo De O’Donnell. Maar in de jaren veertig besloot de toenmalige president dat er een nieuw stadion moest worden gebouwd. Santiago Bernabeu is door de jaren heen erg vaak veranderd.

Bezoek het stadion van Real Madrid

Santiago Bernabeu is bijna de grootste voetbalstadion van Europa. Het stadion is eenvoudig te bereiken en ligt slechts vier kilometer van het centrum in Madrid af. Het stadion ligt vlakbij het Paseo de la Castellana, dat is een van de hoofdwegen van Madrid. Het is mogelijk om het stadion lopend te bereiken, maar er gaat ook rechtstreeks een metro naar het stadion. Zo ben je nog sneller bij de club Real Madrid!

Het voetbalstadion van Real Madrid Voetballen in het stadion Stoelen in het stadion

Een rondleiding door het stadion is een fantastische manier om te genieten van de voetbalclub Real Madrid. Ook kom je langs het museum van de voetbalclub en een klein stukje over de basketbalclub Real Madrid.

Toegangsprijzen

Kinderen (0 t/m 11):           € 11,00
Volwassenen:                      € 16,00
Senioren (65+):                   € 16,00

Openingstijden

Maandag tot zaterdag:         10:00 – 19:30
Zondag en vakantie:             10:30 – 18:30
Gesloten op wedstrijddagen