Santiago Bernabeu

Santiago Bernabeu

spanje vlag

Het imposante stadion van Real Madrid biedt een capaciteit tot wel 80.000 mensen! Santiago Bernabeu is niet alleen leuk om te bezoeken op wedstrijddagen, zo kun je er ook voor kiezen om een tour door het stadion te reserveren.


Lees meer
santiago bernabeu

Bezoek het stadion van Real Madrid

Santiago Bernabeu is het stadion van de voetbalclub Real Madrid. Het stadion is niet heel erg groot, maar wel zeer indrukwekkend! Als je een echte voetbalfan bent van de club is het zeker de moeite waard om het stadion te bezichtigen. Het st Campo stadion heeft een bijzondere geschiedenis, de club Real Madrid speelde vroeger namelijk in het stadion Campo De O’Donnell. Maar in de jaren veertig besloot de toenmalige president dat er een nieuw stadion moest worden gebouwd. Santiago Bernabeu is door de jaren heen erg vaak veranderd.

Santiago Bernabeu is bijna de grootste voetbalstadion van Europa. Het stadion is eenvoudig te bereiken en ligt slechts vier kilometer van het centrum in Madrid af. Het stadion ligt vlakbij het Paseo de la Castellana, dat is een van de hoofdwegen van Madrid. Het is mogelijk om het stadion lopend te bereiken, maar er gaat ook rechtstreeks een metro naar het stadion. Zo ben je nog sneller bij de club Real Madrid!

Een rondleiding door het stadion is een fantastische manier om te genieten van de voetbalclub Real Madrid. Ook kom je langs het museum van de voetbalclub en een klein stukje over de basketbalclub Real Madrid.