Kerstmarkt Frankfurt

al vanaf 20
Bezoek een van de leukste kerstmarkten in Duitsland en boek v.a. 20,-!
weekendje weg

Doe je kerstinkopen op de kerstmarken van Frankfurt

In het centrum van Frankfurt rondom de Dom bevindt zich één van de leukste en grootste kerstmarkten van Duitsland. De levende kerststal op het marktplein is een echte bezienswaardigheid van de stad in de adventstijd. Ook de torenblazers en het klokkenspel van de Nikolaikirche geven je een echt kerstgevoel. De markt staat ook bekend om het grote gastronomische aanbod. Je kunt je hier tegoed doen aan de klassieke winterse snoeperijen als gebrande amandelen en poffertjes, maar je ook minder traditionele hapjes en drankjes zijn er te krijgen. Op de Paulsplatz kun je de enorme kerstboom bewonderen en de leukste kerstspullen kopen.Kerstmarkten in het mooie centrum van Frankfurt

Frankfurt is een belangrijke en grote stad in Duitsland en de kerstmarkt loopt door bijna het hele centrum van de stad. Maak je dus klaar voor een flinke wandeling als je alle markten wilt bekijken. De markt loopt langs de rivier Main over de Römerberg naar het St. Paulusplein, de Liebfrauenberg en de Hauptwache. Rondom de dom van Frankfurt strekt de markt zich uit naar de winkelstraatjes en kun je uren zoet zijn met een wandeling over de kerstmarkt.

Winkelen in het financiële hart van Duitsland

Frankfurt staat bekend als het financiële hart van Duitsland, maar ook om te winkelen kun je hier goed terecht. Kleding, schoenen en accessoires van topdesigner shop je in de Goethestrasse. Bezoek ook eens het prachtige winkelcentrum MyZeil. Het winkelcentrum telt maar liefst acht verdiepingen en ligt aan de Zeil, de populairste winkelstraat van de stad. De Braubachstrasse en de Fahrgasse zijn ideaal voor bezoekers van galerieën en antiekwinkels. Aan de andere kant van de rivier de Main wordt iedere twee weken een vlooienmarkt gehouden waar je de meest bijzondere spullen kunt kopen voor weinig geld.