Vakantieparken

Vakantieparken

lastminute weekend weg icoon

Bekijk en vergelijk hier de verschillende vakantieparken van onze aanbieders en boek een fantastisch vakantiehuisje!


al vanaf 49.-
Bekijk reizen
Strandhuisjes Nederland

Vind de beste vakantiepark aanbiedingen bij deze aanbieders

Van een luxe chalet tot bungalow

Last minute genieten in een vakantiepark

Vakantieparken hebben de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen en zijn over het algemeen scherp in prijs. Tijdens een weekendje weg naar een vakantiepark kun je alle kanten op. Kies voor een heerlijk weekendje of weekje weg met gezin, vrienden of partner. Geniet van de luxe die veel huisjes en chalets te bieden hebben. En maak gebruik van de vele faciliteiten op de vakantieparken. Lastminute-Weekendweg.nl heeft de beste opties en aanbieders voor een heerlijk weekendje weg op een rijtje gezet.

Weg in eigen land

Jaarlijks gaan een groot aantal Nederlanders op korte vakantie in eigen land. Provincies als Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Drenthe zijn uitermate populair. Verblijf in een van de vakantieparken inclusief zwembad, wellness en entertainmentcentrum. Je hebt vaak de keuze uit vele chalets en vakantiehuisjes, uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te kamperen.

Ook de waddeneilanden Vlieland, Schiermonnikoog, Texel en Terschelling horen tot de mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg. Op de waddeneilanden bevinden zicht een groot aantal vakantieparken en campings waar je heerlijk kunt genieten. Waai uit langs de lange stranden, fiets of wandel door de duinen en ga s’avonds heerlijk uit eten. Kies bijvoorbeeld voor een een weekendje kustpark in Texel met vele faciliteiten en animatie of een (mid)weekje kamperen op camping de Kiekduun in Ameland

Vakantieparken over de grens

Veel mensen denken bij een weekendje weg naar een vakantiepark al snel aan een vakantie in eigen land. Er zijn echter over de grens tal van mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk weekendje naar een vakantiepark in de Belgische Ardennen of een zonnig weekje naar een van de vele vakantieparken in het zonnige Spanje? Ook de vakantieparken in Spanje beschikken over vele luxe, naast chalets en huisjes zijn er ook veel ingerichte tenten te boeken. Lastminute-Weekendweg.nl heeft de verschillende mogelijkheden voor een heerlijke week(end)je weg naar de vakantieparken op een rijtje gezet, boek nu en ga morgen al op reis!