Kras

Kras

lastminute weekend weg icoon

Kras Reizen is inmiddels gefuseerd met TUI. Ook op de website van TUI vind je weer het vertrouwde aanbod met leuke weekendjes weg in binnen- en buitenland van Kras!


Bekijk reizen
Weekendje Marseille

Kras Reizen is een grote reisaanbieder met al meer dan 90 jaar ervaring in de reisbranche. De reisorganisatie biedt o.a. weekendjes weg, autoreizen, fietsreizen, busreizen, zonvakanties en prachtige rondreizen aan naar wel meer dan tachtig landen. Kras is een begrip in Nederland, jaarlijks gaan er vele Nederlanders met veel tevredenheid mee op vakantie met de reisorganisatie. De reisorganisatie is dan ook aangesloten bij het SGR en ANVR.

De reisaanbieder heeft ook een zeer ruim aanbod in stedentrips, minicruises en speciale fiets- en wandelvakanties. Kortom: er is voor ieder wat wils! Kras Reizen biedt ook exclusieve reizen aan voor singles en diverse theaterarrangementen voor een voordelige prijs. De reisorganisatie heeft dus veel mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stedentrip naar o.a. Antwerpen, Parijs of Londen!