Last minute een weekendje erop uit met TUI

lastminute weekend weg icoon

De leukste weekendjes weg met TUI. Wij presenteren je graag enkele mogelijkheden!


Lees verder

Pak je koffer maar in voor een Last Minute weekend weg en ga op ontdekking in een heuse wereldstad. Met reisorganisatie TUI kun je nog dit weekend op pad met eigen vervoer. Maar ook de vliegtuigen op Schiphol staan voor je klaar en brengen je de hele wereld over. Sightseeing in New York, tapas proeven in Barcelona of een Belgische chocolatier bezoeken in Brugge zijn maar een paar mogelijkheden.

Naar de sfeervolle Belgische steden

Een stedentrip is de ideale manier voor een korte break. Ontspannen, cultuur proeven en beroemde bezienswaardigheden bezoeken zorgen voor een afwisselend weekend. Dat kun je natuurlijk doen in een stad in eigen land. Maar niets is zo leuk om het vliegtuig in te stappen en het avontuur tegemoet te vliegen. Of te rijden. Zo zijn de Belgische steden erg populair voor een stedentrip en goed te bereiken met eigen vervoer. Brugge, Gent, Antwerpen en Brugge liggen niet alleen bezaaid met bekende trekpleisters, maar ook met gezellige pleinen. Na het bekijken van Manneke Pis kun je op de Grote Markt in Brussel een terrasje opzoeken en proeven van Belgische friet. Of maak een rondvaart door de romantische grachten van Brugge en sluit af bij een chocolatier waar je van bonbons proeft.

Weekend naar Reykjavik, Kopenhagen of Barcelona

In de warme zomermaanden is het goed toeven in de steden in Noord-Europa. De temperatuur is hier niet te heet, zodat je gerust een hele dag de stad kunt verkennen voordat je terugkeert naar het hotel van TUI. Kies bijvoorbeeld voor Reykjavik in IJsland en ga een dag dobberen in de beroemde Blue Lagoon. Of vlieg Last Minute naar Kopenhagen in Denemarken en zet de ‘kleine zeemeermin’ op de foto. Mag het wel wat warmer tijdens een weekend weg? Dan is Spanje een ideaal land voor een stedentrip. Na het bekijken van de rijk versierde Sagrada Família kathedraal in Barcelona is het goed toeven op een van de stadsstranden. Of bij een tapasbar met een bord vol croquetas.

Slenteren door de filmset die New York heet

En dan is er natuurlijk nog New York. De meest bekende stad ter wereld spreekt bij velen tot de verbeelding. De hoge skyscrapers, joggers in Central Park en neonlichten op Times Square gaan dankzij tv-series en films de hele wereld over. New York is niet voor niks een echte bucketlist-bestemming. Met TUI kun je al snel het vliegtuig instappen voor een Last Minute weekend weg en ’the big apple’ vanuit een luxe hotel ontdekken. Wandel langs de dure boetieks op Fifth Avenue, woon een musical bij op Broadway of beklim het Empire State Building voor een onvergetelijk uitzicht op New York. Tussendoor haal je een Starbucks of een kleurrijke donut. Dat doen de locals ook.