Busreis Berlijn – 4 dagen

Busreis Berlijn – 4 dagen

duitsland vlag

Boek een fantastische bus excursiereis naar Berlijn. Ontdek de historische stad en bezichtig de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn!


al vanaf 119.-
Bekijk reizen
Gendarmenmarkt

Boek een leuke busreis naar Berlijn bij deze aanbieders

De leukste 4-daagse busreizen

Beleef een bus excursiereis naar Berlijn

Een busreis naar Berlijn is een fantastische manier van reizen. Je bent ongeveer zo’n 4,5 uur onderweg en je hoeft zelf niets te doen! Behalve heerlijk genieten van de comfortabele busreis. Boek daarom een 4 daagse bus excursiereis en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn. Denk bijvoorbeeld aan Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en uiteraard de beroemde Berlijnse Muur. Zo ontdek je Berlijn op een comfortabele manier zonder zorgen, bovendien erg goedkoop in prijs!

Erkende reisorganisaties zoals Slangen Reizen, Flix Bus en OAD bieden vier daagse busreizen aan naar Berlijn. Ook bieden zij bus excursiereizen aan. Je kunt kiezen uit diverse reizen met verschillende programma’s. Op Lastminute-weekendweg.nl kun je deze busreizen vergelijken, zodat je op een voordelige prijs uitkomt en jouw leukste busreis naar Berlijn vind! Wij raden je aan om goed te kijken, naar de verschillende accommodaties die erbij inbegrepen zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je genieten van de prachtige stad!