Busreis Berlijn

al vanaf 79
Boek een comfortabele busreis naar Berlijn en ontdek de stad op een unieke manier. Bezichtig de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn!
weekendje weg

Ontdek Berlijn met de bus

Berlijn heeft een historische geschiedenis en staat bekend om de Berlijnse muur. De stad heeft nog veel meer schitterende bezienswaardigheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Brandenburger Tor, Rijksdaggebouw en Checkpoint Charlie? Deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. De hoofdstad van Duitsland is daarom zeer geschikt voor een leuke busreis. Lastminute-Weekendweg.nl biedt de goedkoopste busreizen naar Berlijn aan. Vergelijk verschillende reisorganisaties en vind de leukste busreis naar Berlijn!Waarom naar Berlijn met de bus?

Een busreis naar Berlijn is een voordelige en ideale manier om te reizen naar de fantastische stad. Je stapt in de bus en er wordt alles voor je geregeld. In de touringcars rijden professionele chauffeurs, die je veilig naar je vakantiebestemming brengt. De duur van een busreis naar Berlijn is zo’n 6 uur. Tijdens de busreis naar Berlijn zul je ongetwijfeld een paar stops maken, je kunt dan even je benen te strekken. Er is ook een mogelijkheid om even iets te eten of drinken kopen, dit is uiteraard je eigen keuze.

Reisorganisaties zoals Peter Langhout, Van Nood en Effe Weg bieden comfortabele busreizen aan naar Berlijn. Er is een ruim aanbod aan opstapplaatsen.  Wij raden je aan om de reisorganisaties te vergelijken, zodat je op een voordelige prijs uitkomt en je leukste busreis vindt naar Berlijn!