Weekendje weg Tsjechië

Weekendje weg Tsjechië

tsjechie vlag

Tsjechië is dankzij de hoofdstad Praag één van de meest geliefde bestemmingen voor een kort weekendje er op uit. De prijzen in de Tsjechische hoofdstad liggen nog wat lager dan in Nederland, en de stad heeft veel bezienswaardigheden. Kortom: Alle ingrediënten voor een geslaagd weekendje er op uit!


al vanaf 139.-
Bekijk reizen
Weekendje Tsjechie - Praag

Bestemmingen in Tsjechië

Deze bestemmingen in Tsjechië zijn zeer geliefd voor een stedentrip

De beste aanbieders voor een weekendje weg naar Tsjechië

Boek een stedentrip (vlucht + hotel) of een losse hotelovernachting

Laat je verrassen in Tsjechië

Tsjechië is een fantastische vakantiebestemming voor een weekendje weg. Dit komt mede door de prachtige natuur, historische monumenten en de bevolking is zeer aangenaam en vriendelijk! De hoofdstad van Tsjechië is Praag, een prachtige stad met historische bezienswaardigheden. Praag is daarom ook zeer geliefd onder de westerse toeristen. Het land heeft je zoveel te bieden, of je nou kiest voor een sportieve vakantie, stedentrip, zonvakantie of skivakantie. Tsjechië heeft het allemaal!

Genieten in de Tsjechische steden

Tsjechië beschikt over verschillende soorten steden, met ieder zijn eigen karakter. Ook bestaat Tsjechie uit kleine dorpjes, deze kun je uiteraard ook bezoeken. De inwoners in de kleine dorpjes zijn ook erg gastvrij. Als je een echte natuurliefhebber bent, is Tsjechië een uitstekende bestemming. Naast de prachtige omgeving, zijn er ook diverse activiteiten te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijk fietsen of wandelen door de Tsjechische bergen? Het kan allemaal! Lastminute-Weekendweg.nl biedt de leukste en voordeligste reizen aan naar dit fantastische land.