Last minute een weekendje genieten op de Veluwe

nederland vlag

Een ideaal weekendje weg in eigen land voor liefhebbers van natuur en pittoreske dorpjes. Een gezellige omgeving waar veel hotels en campings te vinden zijn!


Lees verder

Wil je er toch nog even tussenuit, maar heb je geen vakantie gepland? Ga dan last-minute naar de Veluwe. Bezoek de Veluwe en geniet van een onvergetelijke vakantie in eigen land. De Veluwe heeft genoeg te bieden op het gebied van avontuur, cultuur en bijzondere bezienswaardigheden. Hoe je jouw last-minute weekendje weg naar de Veluwe kunt plannen? Dat lees je hier!

Accommodaties

Allereerst is het belangrijk dat je op het laatste moment nog een goede accommodatie weet te vinden. De Veluwe is erg populair, zowel onder Nederlanders als onder toeristen, dus de kans is groot dat veel hotels al volgeboekt zijn. Toch kun je altijd op het laatste moment nog ergens voordelig terecht. Zoek online naar de beste last-minute deals of boek direct via het hotel of vakantiepark. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Het Van der Valk hotel Apeldoorn? Een huisje op een luxe camping bij Nunspeet aan het Veluwemeer of toch een hotel in een dorpje in de Veluwe? Er zijn genoeg mogelijkheden!

Erop uit in de natuur

De Veluwe is dé plek om te genieten van de natuur. Geniet van de prachtige hei bij Ermelo of van de bossen in Putten. Je kunt gratis wandelroutes downloanden en de mooiste wandelpaden van de Veluwe lopen. Ook kun je de natuur op een hele andere manier ervaren. Huur bijvoorbeeld mountainbikes en geniet van een actief dagje uit. Daarnaast kun je de natuur natuurlijk het beste ervaren te paard. Ga meer op een van de dagtochten te paard door de bossen en hei van de Veluwe.

Pittoreske dorpjes

Na een actieve dag in de natuur, is wat cultuur en winkelen wel gepast. De Veluwe beschikt over veel kleine pittoreske dorpjes met een historisch centrum. Hier kun je genieten van een dagje winkelen of lekker een terrasje pakken. In de avonden kun je hier goed terecht voor een heerlijke dagschotel in een van de restaurants.

De Veluwe is de perfecte plek voor als je er even tussenuit wilt. Geniet van de rust in dit prachtige gedeelte van Nederland. Een last-minute reis naar de Veluwe is het recept voor een onvergetelijke vakantie in eigen land.