Last Minute op cruise? Doen!

lastminute weekend weg icoon

Kort weg met een minicruise? Of toch liever langer genieten van de faciliteiten aan boord? Bekijk de mogelijkheden voor een cruisevakantie.


Lees verder

Genieten van een welverdiende cruisevakantie

Wil je een Last Minute vakantie boeken, maar geen zin in om te vliegen of een lange autorit? Boek een Last Minute cruise bij Kras en ga lekker relaxen aan boord van een luxe cruiseschip. Terwijl je aan het zwembad geniet van de zon of je uitleeft in de fitness, vaart de kapitein naar de mooiste plekjes ter wereld. Ga bijvoorbeeld op minicruise naar Londen, boek een romantische riviercruise of vaar naar het Caribisch gebied. Wat een droomreis!

Cruises in allerlei soorten en maten
De Noorse fjorden, Europa’s mooiste rivieren of een cruise naar het zonnige zuiden: de mooiste plekken van Europa ontdek je vanaf het water! Kras biedt prachtige Last Minute cruises naar de meest bijzondere bezienswaardigheden van Europa. Voor een cruise waarbij relaxen centraal staat, kies je voor een cruise over de Middellandse Zee. Natuurlijk is er volop tijd om plaatsen als Monaco, Rome en Barcelona te ontdekken. Ben je een natuurliefhebber? Kies dan voor een cruise naar Noorwegen. Het kraakheldere water tussen immens hoge bergen zal je zeker imponeren…

Veel zien in korte tijd
Maar ook voor échte globetrotters is een Last Minute cruise met Kras een aanrader. Tijdens een luxe cruise over de Caribische Zee ontdek je Cuba en Mexico, twee pareltjes in Amerika. De boot legt aan bij paradijselijke witte stranden met volop palmbomen waar je geniet van de zon. Natuurlijk is er ook volop tijd om de mooiste bezienswaardigheden van deze indrukwekkende landen te bezoeken. Natuurlijk met een smakelijke corona als afsluiter! En wat dacht je van een cruise naar de Nederlandse Antillen? Ontdek het prachtige Curaçao, Bonaire en Aruba in één reis! Wat een bijzondere ervaring.

Last Minute minicruise naar Londen
Twijfel je nog of een cruise iets voor jou is? Overweeg dan eens een Last Minute mini-cruise naar Londen. Deze stad in Engeland is al jarenlang een geliefde vakantiebestemming voor een goedkoop weekendje weg. Hoelang de trip gaat duren? Dat bepaal je helemaal zelf. De korte minicruise met een dag in Londen, kun je namelijk makkelijk verlengen met een hotelovernachting vlakbij het bekende Hyde Park. Zo wordt een weekendje weg naar Londen ineens een ware mini-vakantie!