Busreis Londen

al vanaf 52
Ontdek Londen op een bijzondere manier. Reis met de bus en bezichtig o.a. de Big Ben en het schitterende paleis Buckingham Palace. Al vanaf 52,-!
weekendje weg

Ontdek Londen met de bus

Altijd al nieuwsgierig naar de hoofdstad van Groot-Brittannië geweest? Bezoek de Engelse stad Londen! Een fantastische stad met schitterende bezienswaardigheden. De stad is zeer populair onder de toeristen. Beleef de gemakken van een busreis naar Londen en bezoek op een voordelige manier de mooiste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Big Ben, Tower Bridge en Buckingham Palace. Je kunt daarom kiezen voor een bus excursiereis, waarbij je deze schitterende bezienswaardigheden kunt bezichtigen. Dit is inclusief een professionele reisleider! Ontdek nog veel meer bijzonderheden in de stad.Hoe ziet een busreis naar Londen eruit?

Een busreis naar Londen is erg comfortabel. Je vertrekt uit je gewenste opstapplaats in Nederland naar Calais via België. Vanuit daar maak je een 2 uur durende boottocht met een luxe Ferry. Een busreis naar Londen duurt ongeveer zo’n 9 uur bij elkaar. Op Lastminute-Weekendweg.nl presenteren wij de voordeligste busreizen aan naar Londen. Wij raden je aan om de diverse aanbieders goed te vergelijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Maak hieronder een keuze uit de verschillende busreizen: