Busreis Londen – 4 dagen

Busreis Londen – 4 dagen

engeland vlag

Boek een heerlijke citytrip naar Londen en vertrek uit je provincie naar de Engelse stad! Profiteer van een voordelige busreis al vanaf 129,- p.p!


al vanaf 129.-
Bekijk reizen
Westminster Londen

De beste aanbieders voor een 4-daagse busreis naar Londen

Genoeg tijd om de stad zelf te ontdekken

Ontdek de Engelse stad

Maak kennis met de hoofdstad van Groot-Brittannië: Londen! Ontdek de stad met een fantastische busreis. Tijdens de busreis kun je genieten van de Engelse traditie en de schitterende bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Tower Bridge, Palace of Westminster en de St Paul’s Cathedral. Londen heeft je nog zoveel meer te bieden, zo kun je uitgebreid winkelen in een van de bekende straten van Londen. Of maak een fantastische boottocht over de Theems!

Een fantastische busreis naar Londen

Een busreis naar Londen is een ideale manier van reizen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een georganiseerde bus excursiereis, zodat je heerlijk kunt ontspannen in een van de luxe stoelen van de touringcar, terwijl de chauffeur je de mooiste plekken en bezienswaardigheden van Londen laat zien. Uiteraard is dit inclusief hotel en ontbijt. Regel je liever alles zelf? Dan is het mogelijk om alleen de busreis te boeken. Zo kun je op je eigen manier de wereldstad ontdekken!

Op Lastminute-Weekendweg.nl bieden wij de leukste en de voordeligste 4 daagse busreizen aan naar Londen. Erkende reisorganisaties zoals Slangen Reizen en OAD bieden verschillende bus excursiereizen aan naar de Engelse stad. Wij raden je aan om de aanbieders goed te vergelijken, zodat je op een voordelige prijs uitkomt!